- -

Disseny d'una sala polivalent per una societat musical

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Disseny d'una sala polivalent per una societat musical

Mostrar el registro completo del ítem

Torres Salort, J. (2015). Disseny d'una sala polivalent per una societat musical. http://hdl.handle.net/10251/59022.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/59022

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Disseny d'una sala polivalent per una societat musical
Autor:
Director(es): Guillén Guillamón, Ignacio Enrique Gómez Alfonso, Carlos José
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Arquitectura - Escola Tècnica Superior d'Arquitectura
Universitat Politècnica de València. Departamento de Física Aplicada - Departament de Física Aplicada
Fecha acto/lectura:
2015-11-18
Fecha difusión:
Resumen:
Disseny d’una sala polivalent per una societat musical atenent als parà- metres acústics que defineixen la qualitat acústica d’una sala d’aquestes característiques i a la màxima polivalència en el seu ús. Extracció ...[+]
Palabras clave: Auditorios , Auditoriums , Acoustic , Acústica , Salas multiusos
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Titulación: Grado en Fundamentos de la Arquitectura-Grau en Fonaments de l'Arquitectura
Tipo: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem