- -

Effect of country origin on physicochemical, sugar and volatile composition of acacia, sunflower and tilia honeys

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Effect of country origin on physicochemical, sugar and volatile composition of acacia, sunflower and tilia honeys

Mostrar el registro completo del ítem

Juan Borras, MDS.; Doménech Antich, EM.; Hellebrandova, M.; Escriche Roberto, MI. (2014). Effect of country origin on physicochemical, sugar and volatile composition of acacia, sunflower and tilia honeys. Food Research International. 60:86-94. doi:10.1016/j.foodres.2013.11.045.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/59309

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Effect of country origin on physicochemical, sugar and volatile composition of acacia, sunflower and tilia honeys
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
The aim of this study was to evaluate the influence of country (Spain, Romania, and Czech Republic) and botanical origin, on the physicochemical (HMF, diastase activity, moisture content, electrical conductivity), color ...[+]
Palabras clave: Acacia honey , Sunflower honey , Tilia honey , Country origin , Physcochemical parameters , Volatile compounds
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Research International. (issn: 0963-9969 ) (eissn: 1873-7145 )
DOI: 10.1016/j.foodres.2013.11.045
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2013.11.045
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem