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Potential use of isomaltulose to produce healthier marshmallows

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Potential use of isomaltulose to produce healthier marshmallows

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Periche Santamaría, A.; Heredia Gutiérrez, AB.; Escriche Roberto, MI.; Andrés Grau, AM.; Castelló Gómez, ML. (2015). Potential use of isomaltulose to produce healthier marshmallows. Food Science and Technology. 62(1):605-612. doi:10.1016/j.lwt.2014.12.024.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/59489

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Metadatos del ítem

Título: Potential use of isomaltulose to produce healthier marshmallows
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
Isomaltulose is a non-cariogenic sugar with a lower glycemic index but with the same caloric value and visual appearance as sucrose. Therefore, isomaltulose could potentially be used to produce healthier candies. In this ...[+]
Palabras clave: Marshmallows , Isomaltulose , Fructose , Non-cariogenic , Glycemic index and insulinemic index
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Science and Technology. (issn: 0023-6438 )
DOI: 10.1016/j.lwt.2014.12.024
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.lwt.2014.12.024
Patrocinador:
Universitat Politecnica de Valencia PAID 2011-ref: 2012
Tipo: Artículo

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