Mostrar el registro completo del ítem
Periche Santamaría, A.; Heredia Gutiérrez, AB.; Escriche Roberto, MI.; Andrés Grau, AM.; Castelló Gómez, ML. (2015). Potential use of isomaltulose to produce healthier marshmallows. Food Science and Technology. 62(1):605-612. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2014.12.024
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/59489
Título: | Potential use of isomaltulose to produce healthier marshmallows | |
Autor: | ||
Entidad UPV: |
|
|
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
Isomaltulose is a non-cariogenic sugar with a lower glycemic index but with the same caloric value and visual appearance as sucrose. Therefore, isomaltulose could potentially be used to produce healthier candies. In this ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | http://dx.doi.org/10.1016/j.lwt.2014.12.024 | |
Código del Proyecto: |
|
|
Agradecimientos: |
|
|
Tipo: |
|