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Development of a non-dairy probiotic fermented product based on almond milk and inulin

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Development of a non-dairy probiotic fermented product based on almond milk and inulin

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Bernat Pérez, N.; Cháfer Nácher, MT.; Chiralt Boix, MA.; González Martínez, MC. (2015). Development of a non-dairy probiotic fermented product based on almond milk and inulin. International Journal of Food Science and Technology. 21(6):1-14. doi:10.1177/1082013214543705

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/59506

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Título: Development of a non-dairy probiotic fermented product based on almond milk and inulin
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
A new fermented almond milk that combined the properties of both almonds and probiotics was considered to cover the current versatile health-promoting foods' demand. Almond milk fermentation with probiotic Lactobacillus ...[+]
Palabras clave: L. reuteri , Prebiotic , Fermentation , Response surface methodology , Survivals
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
International Journal of Food Science and Technology. (issn: 0950-5423 ) (eissn: 1365-2621 )
DOI: 10.1177/1082013214543705
Editorial:
Wiley: 12 months
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1177/1082013214543705
Patrocinador:
Universitat Politecnica de Valencia PAID-05-11-2740
Conselleria de Educacion of Valencia government ACIF/2011
Tipo: Artículo

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