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Hazelnut milk fermentation using probiotic Lactobacillus rhamnosus GG and inulin

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Hazelnut milk fermentation using probiotic Lactobacillus rhamnosus GG and inulin

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Bernat Pérez, N.; Cháfer Nácher, MT.; Chiralt Boix, MA.; González Martínez, MC. (2014). Hazelnut milk fermentation using probiotic Lactobacillus rhamnosus GG and inulin. International Journal of Food Science and Technology. 49(12):2553-2562. doi:10.1111/ijfs.12585

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/59603

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Título: Hazelnut milk fermentation using probiotic Lactobacillus rhamnosus GG and inulin
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
Following the consumer demand of healthy vegetable products due to their interesting nutritional profiles and potential functionalities, the fermentation process of hazelnut milk with Lactobacillus rhamnosus GG and ...[+]
Palabras clave: Fermentation , Hazelnut milk , Prebiotic , Response surface methodology
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
International Journal of Food Science and Technology. (issn: 0950-5423 ) (eissn: 1365-2621 )
DOI: 10.1111/ijfs.12585
Editorial:
Wiley: 12 months
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1111/ijfs.12585
Patrocinador:
Universitat Politecnica de Valencia PAID-05-11-2740
Conselleria de Educacion of Valencian government (ACIF)
Tipo: Artículo

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