- -

A chromogenic sensor array for boiled marinated turkey freshness monitoring

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

A chromogenic sensor array for boiled marinated turkey freshness monitoring

Show full item record

Salinas Soler, Y.; Ros Lis, JV.; Vivancos Bono, JL.; Martínez Mañez, R.; Aucejo Romero, S.; Herranz, N.; Lorente, I.... (2014). A chromogenic sensor array for boiled marinated turkey freshness monitoring. Sensors and Actuators B: Chemical. 190:326-333. https://doi.org/10.1016/j.snb.2013.08.075

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/59645

Files in this item

Item Metadata

Title: A chromogenic sensor array for boiled marinated turkey freshness monitoring
Author: Salinas Soler, Yolanda Ros Lis, José Vicente Vivancos Bono, José Luís Martínez Mañez, Ramón Aucejo Romero, Susana Herranz, Nuria Lorente, Inmaculada García García, Emilio
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Instituto de Reconocimiento Molecular y Desarrollo Tecnológico - Institut de Reconeixement Molecular i Desenvolupament Tecnològic
Universitat Politècnica de València. Departamento de Química - Departament de Química
Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos de Ingeniería - Departament de Projectes d'Enginyeria
Issued date:
Abstract:
A chromogenic array for monitoring boiled marinated turkey meat freshness in a modified packaging atmosphere (30% CO2, 70% N2) has been developed. The chromogenic array was combined with commodity tools such as digital ...[+]
Subjects: Chromogenic array , Boiled marinated turkey , Freshness monitoring , Chromogenic sensors
Copyrigths: Cerrado
Source:
Sensors and Actuators B: Chemical. (issn: 0925-4005 )
DOI: 10.1016/j.snb.2013.08.075
Publisher:
Elsevier
Publisher version: http://dx.doi.org/10.1016/j.snb.2013.08.075
Project ID:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//CIT-060000-2008-0014/ES/Desarrollo de indicadores colorimétricos imprimibles en materiales de envase aplicados a productos alimentarios frescos y envasados tales como derivados de carne de pollo y embutidos frescos/
info:eu-repo/grantAgreement/Generalitat Valenciana//PROMETEO09%2F2009%2F016/ES/Ayuda prometeo 2009 para el grupo de diseño y desarrollo de sensores/
UPV (PAID 2414)
Spanish Ministry of Science
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//MAT2012-38429-C04-01/ES/DESARROLLO DE MATERIALES FUNCIONALIZADOS CON PUERTAS NANOSCOPICAS PARA APLICACIONES DE LIBERACION CONTROLADA Y SENSORES PARA LA DETECCION DE NITRATO AMONICO, SULFIDRICO Y CO /
Thanks:
We thank the financial support from the Spanish Government (projects CIT-060000-2008-14 and MAT2012-38429-C04), the Generalitat Valenciana (PROMETEO/2009/016) and UPV (PAID 2414). Y.S. also thanks the Spanish Ministry of ...[+]
Type: Artículo

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record