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Effect of amylose:amylopectin ratio and rice bran addition on starchfilms properties

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Effect of amylose:amylopectin ratio and rice bran addition on starchfilms properties

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Cano Embuena, AI.; Jiménez Marco, A.; Cháfer Nácher, MT.; González Martínez, MC.; Chiralt Boix, MA. (2014). Effect of amylose:amylopectin ratio and rice bran addition on starchfilms properties. Carbohydrate Polymers. 111:543-555. https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2014.04.075

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/60272

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Título: Effect of amylose:amylopectin ratio and rice bran addition on starchfilms properties
Autor: Cano Embuena, Amalia Isabel Jiménez Marco, Alberto Cháfer Nácher, María Teresa González Martínez, María Consuelo Chiralt Boix, Mª Amparo
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
The influence of the amylose:amylopectin ratio on the properties of pea, potato and cassava starch films and the effect of the incorporation of rice bran of two different particle sizes were studied. The structural, ...[+]
Palabras clave: Amylose , Amylopectin , Rice bran , Starch film , Storage , Microstructure
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Carbohydrate Polymers. (issn: 0144-8617 )
DOI: 10.1016/j.carbpol.2014.04.075
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.carbpol.2014.04.075
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2010-20694/ES/FILMS Y RECUBRIMIENTOS COMESTIBLES%2FBIODEGRADABLES, CON ACTIVIDAD ANTIMICROBIANA Y ANTIOXIDANTE, PARA USO ALIMENTARIO. UTILIZACION DE PROCESADO EN HUMEDO Y EN SECO./
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support from the Spanish Ministerio de Economia y Competitividad throughout the project AGL2010-20694, co-financed with FEDER founds. Amalia Cano also thanks Spanish Ministerio de ...[+]
Tipo: Artículo

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