- -

Effect of amylose:amylopectin ratio and rice bran addition on starchfilms properties

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Effect of amylose:amylopectin ratio and rice bran addition on starchfilms properties

Mostrar el registro completo del ítem

Cano Embuena, AI.; Jiménez Marco, A.; Cháfer Nácher, MT.; González Martínez, MC.; Chiralt Boix, MA. (2014). Effect of amylose:amylopectin ratio and rice bran addition on starchfilms properties. Carbohydrate Polymers. 111:543-555. doi:10.1016/j.carbpol.2014.04.075

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/60272

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Effect of amylose:amylopectin ratio and rice bran addition on starchfilms properties
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
The influence of the amylose:amylopectin ratio on the properties of pea, potato and cassava starch films and the effect of the incorporation of rice bran of two different particle sizes were studied. The structural, ...[+]
Palabras clave: Amylose , Amylopectin , Rice bran , Starch film , Storage , Microstructure
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Carbohydrate Polymers. (issn: 0144-8617 )
DOI: 10.1016/j.carbpol.2014.04.075
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.carbpol.2014.04.075
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support from the Spanish Ministerio de Economia y Competitividad throughout the project AGL2010-20694, co-financed with FEDER founds. Amalia Cano also thanks Spanish Ministerio de ...[+]
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem