- -

Bioaccesibility of Tocopherols, Carotenoids, and Ascorbic Acid from Milk and Soy-Based Fruit Beverages: Influence of Food Matrix and Processing

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Bioaccesibility of Tocopherols, Carotenoids, and Ascorbic Acid from Milk and Soy-Based Fruit Beverages: Influence of Food Matrix and Processing

Mostrar el registro completo del ítem

Cilla, A.; Alegria, A.; De Ancos, B.; Sanchez-Moreno, C.; Cano, M.; Plaza, L.; Clemente Marín, G.... (2012). Bioaccesibility of Tocopherols, Carotenoids, and Ascorbic Acid from Milk and Soy-Based Fruit Beverages: Influence of Food Matrix and Processing. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 60(29):7282-7290. https://doi.org/10.1021/jf301165r

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/61323

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Bioaccesibility of Tocopherols, Carotenoids, and Ascorbic Acid from Milk and Soy-Based Fruit Beverages: Influence of Food Matrix and Processing
Autor: Cilla, Antonio Alegria, Arnparo de Ancos, Begona Sanchez-Moreno, Concepcion Cano, M.P. Plaza, Lucia Clemente Marín, Gonzalo Lagarda, Maria J. Barbera, Reyes
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Estadística e Investigación Operativa Aplicadas y Calidad - Departament d'Estadística i Investigació Operativa Aplicades i Qualitat
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] A study was made of the effect of high-pressure processing (HPP) and thermal treatment (TT) on plant bioactive compounds (tocopherols, carotenoids, and ascorbic acid) in 12 fruit juice-milk beverages and of how the ...[+]
Palabras clave: Ascorbic acid , Bioaccessibility , Carotenoids , High-pressure processing , Low pasteurization , Milk- and soy-based fruit beverages , Tocopherols
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. (issn: 0021-8561 ) (eissn: 1520-5118 )
DOI: 10.1021/jf301165r
Editorial:
American Chemical Society
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1021/jf301165r
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MEC//AGL2006-12578-C02-01/ES/
info:eu-repo/grantAgreement/MEC//CSD2007-00063/ES/Nuevos Ingredientes de Alimentos Funcionales para Mejorar la Salud/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2010-15910/ES/PROPIEDADES ANTIINFLAMATORIAS, ANTIOXIDANTES E HIPOLIPIDEMICAS DE CEBOLLA PROCESADA COMO INGREDIENTE FUNCIONAL. PAPEL DE LOS COMPUESTOS ORGANOSULFURADOS Y SUS METABOLITOS/
Agradecimientos:
This study has been financially supported by the Spanish Ministry of Science and Innovation through Projects AGL2006-12578/C02-01/ALI and AGL2010-15910 and by the Program Consolider-Ingenio 2010 FUN-C-FOOD, CSD2007-00063.[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem