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Bioaccesibility of Tocopherols, Carotenoids, and Ascorbic Acid from Milk and Soy-Based Fruit Beverages: Influence of Food Matrix and Processing

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Bioaccesibility of Tocopherols, Carotenoids, and Ascorbic Acid from Milk and Soy-Based Fruit Beverages: Influence of Food Matrix and Processing

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Cilla, A.; Alegria, A.; De Ancos, B.; Sanchez-Moreno, C.; Cano, M.; Plaza, L.; Clemente Marín, G.... (2012). Bioaccesibility of Tocopherols, Carotenoids, and Ascorbic Acid from Milk and Soy-Based Fruit Beverages: Influence of Food Matrix and Processing. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 60(29):7282-7290. doi:10.1021/jf301165r

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/61323

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Metadatos del ítem

Título: Bioaccesibility of Tocopherols, Carotenoids, and Ascorbic Acid from Milk and Soy-Based Fruit Beverages: Influence of Food Matrix and Processing
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Estadística e Investigación Operativa Aplicadas y Calidad - Departament d'Estadística i Investigació Operativa Aplicades i Qualitat
Fecha difusión:
Resumen:
A study was made of the effect of high-pressure processing (HPP) and thermal treatment (TT) on plant bioactive compounds (tocopherols, carotenoids, and ascorbic acid) in 12 fruit juice-milk beverages and of how the food ...[+]
Palabras clave: ascorbic acid , Bioaccessibility , carotenoids , high-pressure processing , low pasteurization , milk- and soy-based fruit beverages , tocopherols
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. (issn: 0021-8561 ) (eissn: 1520-5118 )
DOI: 10.1021/jf301165r
Editorial:
American Chemical Society
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1021/jf301165r
Tipo: Artículo

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