- -

Mejora genética de la berenjena (S. melongena L.)

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Mejora genética de la berenjena (S. melongena L.)

Show full item record

Hurtado Ricart, M. (2016). Mejora genética de la berenjena (S. melongena L.) [Tesis doctoral]. Universitat Politècnica de València. https://doi.org/10.4995/Thesis/10251/61386

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/61386

Files in this item

Item Metadata

Title: Mejora genética de la berenjena (S. melongena L.)
Author: Hurtado Ricart, María
Director(s): Andújar Pérez, Isabel Prohens Tomás, Jaime Vilanova Navarro, Santiago
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Read date / Event date:
2016-01-13
Issued date:
Abstract:
[EN] Eggplant (Solanum melongena L.) is one of the vegetables with highest content in phenolic compounds, giving eggplant a high antioxidant power and other bioactive beneficial health properties. This means that there is ...[+]


[ES] La berenjena (Solanum melongena L.) es una de las hortalizas más ricas en compuestos fenólicos, lo cual le confiere un alto poder antioxidante y otras propiedades bioactivas beneficiosas para la salud. Ello hace que ...[+]


[CA] L'albergina (Solanum melongena L.) és una de les hortalisses més riques en compostos fenòlics, el que li confereix un alt poder antioxidant i altres propietats bioactives beneficioses per a la salut. Aquest fet fa que ...[+]
Subjects: Eggplant , Berenjena , Solanum Melongena , Solanáceas , Genética , Genetics , Mejora genética , Breeding , Molecular markers , Marcadores moleculares , Biotecnología , Fenotipado , Genotipado
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/61386
Publisher:
Universitat Politècnica de València
Type: Tesis doctoral

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record