- -

Archeas halófilas como causa de alteraciones en tripas bovinas saladas

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Archeas halófilas como causa de alteraciones en tripas bovinas saladas

Show full item record

Bertacchi Pepe, MM. (2016). Archeas halófilas como causa de alteraciones en tripas bovinas saladas [Tesis doctoral no publicada]. Universitat Politècnica de València. https://doi.org/10.4995/Thesis/10251/62205

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/62205

Files in this item

Item Metadata

Title: Archeas halófilas como causa de alteraciones en tripas bovinas saladas
Author: Bertacchi Pepe, Mónica María
Director(s): Gil Rodriguez, Andres Domingo Pagán Moreno, Mª Jesús
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Read date / Event date:
2016-01-27
Issued date:
Abstract:
[EN] The main objective of this study was the analysis, description, characterization and impact of red-orange colorations observed in salted bovine casings (intestines), ready for marketing. To achieve this, over the ...[+]


[ES] El objetivo principal de este trabajo fue el análisis, descripción, caracterización e incidencia de las coloraciones rojo anaranjadas observadas en tripas bovinas saladas (intestinos), prontas para su comercialización. ...[+]


[CA] L'objectiu principal d'este treball va ser l'anàlisi, descripció, caracterització i incidència de les coloracions roig ataronjades observades en budells bovins salats (intestins), promptes per a la seua comercialització. ...[+]
Subjects: Arqueas , Halófilas , Industria de los alimentos , Sal , Tripas bovinas , Biopelículas.
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
DOI: 10.4995/Thesis/10251/62205
Publisher:
Universitat Politècnica de València
Type: Tesis doctoral

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record