- -

Effect of the inclusion of citrus pulp in the diet of goats on cheeses characteristics

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Effect of the inclusion of citrus pulp in the diet of goats on cheeses characteristics

Mostrar el registro completo del ítem

Salvador Alcaraz, A.; Igual Ramo, M.; Contreras Monzón, CI.; Martínez Navarrete, N.; Camacho Vidal, MM. (2014). Effect of the inclusion of citrus pulp in the diet of goats on cheeses characteristics. Small Ruminant Research. 121(2-3):361-367. https://doi.org/10.1016/j.smallrumres.2014.06.012

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/62641

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Effect of the inclusion of citrus pulp in the diet of goats on cheeses characteristics
Autor: Salvador Alcaraz, Ana Igual Ramo, Marta Contreras Monzón, Carolina Ivonne Martínez Navarrete, Nuria Camacho Vidal, Mª Mar
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
The differences between the physicochemical (water content, water activity, pH, NaCl, fat, color, and texture) and sensory (descriptive analysis and consumer test) characteristics of cheeses made from the milk of goats fed ...[+]
Palabras clave: Goat , Diet , Cheese , Orange pulp , Physicochemical properties , Sensory analysis
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Small Ruminant Research. (issn: 0921-4488 )
DOI: 10.1016/j.smallrumres.2014.06.012
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.smallrumres.2014.06.012
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-05-12-SP20120723/
Agradecimientos:
The authors thank the panel of assessors for making themselves available and the Universitat Politecnica de Valencia for the financial support given throughout the Project PAID-05-12, SP20120723.
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem