- -

The role of traditional varieties of tomato as sources of functional compounds

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

The role of traditional varieties of tomato as sources of functional compounds

Mostrar el registro completo del ítem

Cortes-Olmos, C.; Leiva-Brondo, M.; Rosello, J.; Raigón Jiménez, MD.; Cebolla Cornejo, J. (2014). The role of traditional varieties of tomato as sources of functional compounds. Journal of the Science of Food and Agriculture. 94(14):2888-2904. doi:10.1002/jsfa.6629

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/62933

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: The role of traditional varieties of tomato as sources of functional compounds
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Universitat Politècnica de València. Departamento de Química - Departament de Química
Fecha difusión:
Resumen:
BACKGROUND: Traditional varieties of tomato, usually associated with excellent organoleptic quality, are increasingly appreciated in European quality markets. A collection of 126 populations of 16 traditional varieties ...[+]
Palabras clave: Lycopene , Beta-carotene , Ascorbic Acid , Solanum Lycopersicum , Quality , Phenolic content
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of the Science of Food and Agriculture. (issn: 0022-5142 )
DOI: 10.1002/jsfa.6629
Editorial:
Wiley
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.6629
Agradecimientos:
The funds for development of this research were provided by Fundacion de la Comunidad Valenciana para la Investigacion Agroalimentaria (AGROALIMED). Carles Cortes-Olmos expresses his gratitude to Universitat Politecnica ...[+]
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem