- -

Prevalence and antimicrobial resistance of Listeria monocytogenes and Salmonella strains isolated in ready-to-eat foods in Eastern Spain

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Prevalence and antimicrobial resistance of Listeria monocytogenes and Salmonella strains isolated in ready-to-eat foods in Eastern Spain

Mostrar el registro completo del ítem

Doménech Antich, EM.; Jiménez Belenguer, AI.; Amoros, JA.; Ferrús Pérez, MA.; Escriche Roberto, MI. (2015). Prevalence and antimicrobial resistance of Listeria monocytogenes and Salmonella strains isolated in ready-to-eat foods in Eastern Spain. Food Control. 47:120-125. doi:10.1016/j.foodcont.2014.06.043

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/62940

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Prevalence and antimicrobial resistance of Listeria monocytogenes and Salmonella strains isolated in ready-to-eat foods in Eastern Spain
Autor: Doménech Antich, Eva Mª Jiménez Belenguer, Ana Isabel Amoros, José Antonio Ferrús Pérez, Mª Antonia Escriche Roberto, Mª Isabel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Antimicrobial resistance is a major global public health concern and a food safety issue considered in the framework of Horizon 2020. Bearing this in mind, the current study determined the prevalence of Listeria ...[+]
Palabras clave: Food safety , Official control , Multi-resistance
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Control. (issn: 0956-7135 )
DOI: 10.1016/j.foodcont.2014.06.043
Editorial:
Elsevier
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem