- -

Eggplant fruit composition as affected by the cultivation environment and genetic constitution

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Eggplant fruit composition as affected by the cultivation environment and genetic constitution

Mostrar el registro completo del ítem

San Jose, R.; Sánchez Mata, MDC.; Camara Hurtado, MDLM.; Prohens Tomás, J. (2014). Eggplant fruit composition as affected by the cultivation environment and genetic constitution. Journal of the Science of Food and Agriculture. 94(13):2774-2784. doi:10.1002/jsfa.6623.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/63156

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Eggplant fruit composition as affected by the cultivation environment and genetic constitution
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Fecha difusión:
Resumen:
BACKGROUND No comprehensive reports exist on the combined effects of season, cultivation environment and genotype on eggplant (Solanum melongena) composition. We studied proximate composition, carbohydrates, total phenolics ...[+]
Palabras clave: Fruit quality , Genotype , Hybrids , Landraces , Season , Solanum melongena
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of the Science of Food and Agriculture. (issn: 0022-5142 )
DOI: 10.1002/jsfa.6623
Editorial:
Wiley
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.6623
Patrocinador:
Ministerio de Economia y Competitividad and FEDER AGL2012-34213
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem