- -

Influence of Extraction Methods on the Yield of Steviol Glycosides and Antioxidants in Stevia rebaudiana Extracts

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Influence of Extraction Methods on the Yield of Steviol Glycosides and Antioxidants in Stevia rebaudiana Extracts

Mostrar el registro completo del ítem

Periche Santamaría, A.; Castelló Gómez, ML.; Heredia Gutiérrez, AB.; Escriche Roberto, MI. (2015). Influence of Extraction Methods on the Yield of Steviol Glycosides and Antioxidants in Stevia rebaudiana Extracts. Plant Foods for Human Nutrition. 70:119-127. doi:10.1007/s11130-015-0475-8.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/63161

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Influence of Extraction Methods on the Yield of Steviol Glycosides and Antioxidants in Stevia rebaudiana Extracts
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This study evaluated the application of ultrasound techniques and microwave energy, compared to conventional extraction methods (high temperatures at atmospheric pressure), for the solid–liquid extraction of steviol ...[+]
Palabras clave: Microwave energy , Ultrasound technique , Antioxidants , Phenols , Flavonoids , Steviol glycosides
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Plant Foods for Human Nutrition. (issn: 0921-9668 )
DOI: 10.1007/s11130-015-0475-8
Editorial:
Springer Verlag (Germany)
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1007/s11130-015-0475-8
Patrocinador:
Universitat Politecnica de Valencia PAID 2011-ref: 2012
Generalitat Valenciana (Spain) GV/2013/029
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem