- -

Detection and enumeration of viable Listeria monocytogenes cells from ready-to-eat and processed vegetable foods by culture and DVC-FISH

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Detection and enumeration of viable Listeria monocytogenes cells from ready-to-eat and processed vegetable foods by culture and DVC-FISH

Mostrar el registro completo del ítem

Moreno Trigos, MY.; Sánchez Contreras, J.; Montes Estellés, RM.; García Hernández, J.; Ballesteros, L.; Ferrús Pérez, MA. (2012). Detection and enumeration of viable Listeria monocytogenes cells from ready-to-eat and processed vegetable foods by culture and DVC-FISH. Food Control. 27(2):374-379. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2012.04.017

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/63321

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Detection and enumeration of viable Listeria monocytogenes cells from ready-to-eat and processed vegetable foods by culture and DVC-FISH
Autor: Moreno Trigos, Mª Yolanda Sánchez Contreras, Javier Montes Estellés, Rosa Mª García Hernández, Jorge Ballesteros, Lorena Ferrús Pérez, Mª Antonia
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería del Agua y del Medio Ambiente - Institut Universitari d'Enginyeria de l'Aigua i Medi Ambient
Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Fecha difusión:
Resumen:
Listeria monocytogenes is an important agent of foodborne disease, showing low prevalence but high mortality. There is evidence that vegetables are important vehicles of transmission, especially those minimally processed ...[+]
Palabras clave: Detection , DVC-FISH , Enumeration , Listeria monocytogenes , Vegetables
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Control. (issn: 0956-7135 )
DOI: 10.1016/j.foodcont.2012.04.017
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2012.04.017
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2008-05275-C03-02/ES/ANALISIS INTEGRADO DE RIESGOS EN AGUA Y ALIMENTOS PARA BACTERIAS PATOGENAS EMERGENTES POR METODOS MOLECULARES: DESINFECCION, SUPERVIVENCIA Y TRAZABILIDAD/
Agradecimientos:
This work was supported by the grant AGL2008-05275-C03-02 (national and FEDER funds) from Ministerio de Ciencia e Innovacion, Spain.
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem