- -

Apical dominance in saffron and the involvement of the branching enzymes CCD7 and CCD8 in the control of bud sprouting

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Apical dominance in saffron and the involvement of the branching enzymes CCD7 and CCD8 in the control of bud sprouting

Mostrar el registro completo del ítem

Rubio Moraga, A.; Ahrazem, O.; Pérez Clemente, RM.; Gomez Cadenas, A.; Yoneyama, K.; López Ráez, JA.; Molina Romero, RV.... (2014). Apical dominance in saffron and the involvement of the branching enzymes CCD7 and CCD8 in the control of bud sprouting. BMC Plant Biology. 14:171-185. https://doi.org/10.1186/1471-2229-14-171

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/63842

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Apical dominance in saffron and the involvement of the branching enzymes CCD7 and CCD8 in the control of bud sprouting
Autor: Rubio Moraga, Angela Ahrazem, Oussama Pérez Clemente, Rosa María Gomez Cadenas, Aurelio Yoneyama, Koichi López Ráez, Juan Antonio Molina Romero, Rosa Victoria Gómez Gómez, Lourdes
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Producción Vegetal - Departament de Producció Vegetal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Background: In saffron (Crocus sativus), new corms develop at the base of every shoot developed from the maternal corm, a globular underground storage stem. Since the degree of bud sprouts influences the number ...[+]
Palabras clave: Auxin , Buds , Carotenoid cleavage oxygenases , Corm , Saffron , Strigolactones
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
BMC Plant Biology. (issn: 1471-2229 )
DOI: 10.1186/1471-2229-14-171
Editorial:
BioMed Central
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1186/1471-2229-14-171
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//BIO2009-07803/ES/Glucosiltransferasas Y Glucosidasas (Cazy Enzymes) De Flavonoides Y Apocarotenoides De Crocus Sativus/
info:eu-repo/grantAgreement/CYTED//112RT0445/ES/RED IBEROAMERICANA PARA EL ESTUDIO DE NUEVOS CAROTENOIDES BIOACTIVOS COMO INGREDIENTES DE ALIMENTOS (IBERCAROT)/
Agradecimientos:
We thank J. Argandona (Instituto Botanico, Universidad de Castilla-La Mancha, Albacete, Spain) for excellent technical support, and K.A. Walsh for language revision. The laboratory is funded by the Spanish Ministerio de ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem