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Control of undeclared flavoring of cocoa powders by the determination of vanillin and ethyl vanillin by HPLC

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Control of undeclared flavoring of cocoa powders by the determination of vanillin and ethyl vanillin by HPLC

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Pérez-Esteve, É.; Lerma García, MJ.; Fuentes López, A.; Palomares Cano, C.; Barat Baviera, JM. (2016). Control of undeclared flavoring of cocoa powders by the determination of vanillin and ethyl vanillin by HPLC. Food Control. 67:171-176. doi:10.1016/j.foodcont.2016.02.048.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/63895

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Título: Control of undeclared flavoring of cocoa powders by the determination of vanillin and ethyl vanillin by HPLC
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] A simple protocol for the extraction of vanillin and ethyl vanillin in cocoa powders, followed by analyte quantification using HPLC, has been proposed in this work. After optimizing both, extraction and separation ...[+]
Palabras clave: Artificial flavoring , Cocoa quality control , Flavor enhancer addition
Derechos de uso: Embargado
Fuente:
Food Control. (issn: 0956-7135 )
DOI: 10.1016/j.foodcont.2016.02.048
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2016.02.048
Patrocinador:
Polytechnic University of Valencia PAID-10-14
Tipo: Artículo

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