- -

Control of undeclared flavoring of cocoa powders by the determination of vanillin and ethyl vanillin by HPLC

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Control of undeclared flavoring of cocoa powders by the determination of vanillin and ethyl vanillin by HPLC

Mostrar el registro completo del ítem

Pérez-Esteve, É.; Lerma García, MJ.; Fuentes López, A.; Palomares Cano, C.; Barat Baviera, JM. (2016). Control of undeclared flavoring of cocoa powders by the determination of vanillin and ethyl vanillin by HPLC. Food Control. 67:171-176. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2016.02.048

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/63895

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Control of undeclared flavoring of cocoa powders by the determination of vanillin and ethyl vanillin by HPLC
Autor: Pérez-Esteve, Édgar Lerma García, María Jesús Fuentes López, Ana Palomares Cano, C Barat Baviera, José Manuel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] A simple protocol for the extraction of vanillin and ethyl vanillin in cocoa powders, followed by analyte quantification using HPLC, has been proposed in this work. After optimizing both, extraction and separation ...[+]
Palabras clave: Artificial flavoring , Cocoa quality control , Flavor enhancer addition
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Control. (issn: 0956-7135 )
DOI: 10.1016/j.foodcont.2016.02.048
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2016.02.048
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-10-14/
Agradecimientos:
M.J. Lerma-Garcia thanks the Polytechnic University of Valencia for a postdoctoral contract (PAID-10-14).
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem