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An integrative "omics" apprach identifies new candidate genes to impact aroma volatiles in peach fruit

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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An integrative "omics" apprach identifies new candidate genes to impact aroma volatiles in peach fruit

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Sánchez, G.; Venegas Calerón, M.; Salas, J.; Monforte Gilabert, AJ.; Badenes, M.; Granell Richart, A. (2013). An integrative "omics" apprach identifies new candidate genes to impact aroma volatiles in peach fruit. BMC Genomics. 14(343):1-23. https://doi.org/10.1186/1471-2164-14-343

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/63968

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Título: An integrative "omics" apprach identifies new candidate genes to impact aroma volatiles in peach fruit
Autor: Sánchez, Gerardo Venegas Calerón, Monica Salas, J Monforte Gilabert, Antonio José Badenes, M.L. Granell Richart, Antonio
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario Mixto de Biología Molecular y Celular de Plantas - Institut Universitari Mixt de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Background: Ever since the recent completion of the peach genome, the focus of genetic research in this area has turned to the identification of genes related to important traits, such as fruit aroma volatiles. Of the ...[+]
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
BMC Genomics. (issn: 1471-2164 )
DOI: 10.1186/1471-2164-14-343
Editorial:
BioMed Central
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1186/1471-2164-14-343
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2010-20595/ES/PROGRAMAS DE MEJORA DEL ALBARICOQUERO Y MELOCOTONERO PARA LA OBTENCION Y SELECCION DE NUEVAS VARIEDADES DE ALTA CALIDAD. DESARROLLO DE HERRAMIENTAS GENETICAS Y GENOMICAS/
Agradecimientos:
We are grateful to Cristina Besada, PhD (Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias, IVIA, Spain) for her help with the fruit quality parameter analyses. We are also thankful to Cristina Marti and Clara Pons (Instituto ...[+]
Tipo: Artículo

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