- -

Effect of the incorporation of antimicrobial/antioxidant proteins on the properties of potato starch films

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Effect of the incorporation of antimicrobial/antioxidant proteins on the properties of potato starch films

Mostrar el registro completo del ítem

Moreno Marro, O.; Atarés Huerta, LM.; Chiralt A. (2015). Effect of the incorporation of antimicrobial/antioxidant proteins on the properties of potato starch films. Carbohydrate Polymers. 133:353-364. doi:10.1016/j.carbpol.2015.07.047

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/64019

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Effect of the incorporation of antimicrobial/antioxidant proteins on the properties of potato starch films
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Glycerol plasticized potato starch films containing bioactive proteins (lactoferrin (LF) and/or lysozyme (LZ), at 0.1 and 0.2 ratio with respect to starch) were obtained by casting method and characterized as to ...[+]
Palabras clave: Edible films , Potato starch , Lactoferrin , Lysozyme , Bioactive properties
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Carbohydrate Polymers. (issn: 0144-8617 ) (eissn: 1873-5770 )
DOI: 10.1016/j.carbpol.2015.07.047
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2014.05.015
Patrocinador:
Universitat Politecnica de Valencia-Spain PAID-06-11-2013
Generalitat Valenciana-Spain GV/2013/152
Ministerio de Educacion y Ciencia-Spain AGL2010-20694
Ministerio de Educacion, Cultura y Deporte-Spain for a FPU
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem