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Effect of deficit irrigation on the sugar and acid profile of processing tomato cultivars

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Effect of deficit irrigation on the sugar and acid profile of processing tomato cultivars

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Valcárcel, M.; Leiva-Brondo, M.; Macua, J.; Lahoz, I.; González, A.; Campillo, C.; Rosello Ripolles, S.... (2015). Effect of deficit irrigation on the sugar and acid profile of processing tomato cultivars. Acta Horticulturae. 1081:141-146. https://doi.org/10.17660/ActaHortic.2015.1081.15

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/64169

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Title: Effect of deficit irrigation on the sugar and acid profile of processing tomato cultivars
Author: Valcárcel, M. Leiva-Brondo, Miguel Macua, J.I. Lahoz, I. González, A. Campillo, C. Rosello Ripolles, Salvador Cebolla Cornejo, Jaime
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Conservación y Mejora de la Agrodiversidad Valenciana - Institut Universitari de Conservació i Millora de l'Agrodiversitat Valenciana
Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Issued date:
Abstract:
[EN] Water deficit on tomato taste-related components was studied in standard and high lycopene cultivars. The treatment was applied once the fruits were set to avoid drastic effects on yield. Despite applying considerable ...[+]
Subjects: Water , Fructose , Glucose , Citrics , Malic , Quality , Solanum lycopersicon
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Source:
Acta Horticulturae. (issn: 0567-7572 )
DOI: 10.17660/ActaHortic.2015.1081.15
Publisher:
International Society for Horticultural Science (ISHS)
Publisher version: http://dx.doi.org/10.17660/ActaHortic.2015.1081.15
Project ID:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//RTA2011-00062-C04-01/ES/Optimización de la calidad organoléptica y funcional del tomate de industria. Selección de genotipos y técnicas de cultivo respetuosas con el medio ambiente/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//RTA2011-00062-C04-02/ES/Optimización de la calidad organoléptica y funcional del tomate de industria. Selección de genotipos y técnicas de cultivo respetuosas con el medio ambiente/
info:eu-repo/grantAgreement/Junta de Extremadura//GRU10130/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//RTA2011-00062-C04-03/ES/Optimización de la calidad organoléptica y funcional del tomate de industria. Selección de genotipos y técnicas de cultivo respetuosas con el medio ambiente (III)/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//RTA2011-00062-C04-04/ES/Optimización de la calidad organoléptica y funcional del tomate de industria. Selección de genotipos y técnicas de cultivo respetuosas con el medio ambiente (IV)/
Description: The original publication is available at www.actahort.org
Thanks:
This research was funded by INIA (RTA2011-00062), FEDER and Gobierno de Extremadura (GRU 10130).
Type: Artículo

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