- -

Particulate matter emitted from poultry and pig houses: Source identification and quantification

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Particulate matter emitted from poultry and pig houses: Source identification and quantification

Mostrar el registro completo del ítem

Cambra López, M.; Hermosilla, T.; Lai, HT.; Aarnink, AJA.; Ogink, N. (2011). Particulate matter emitted from poultry and pig houses: Source identification and quantification. Transactions of the ASABE. 54(2):629-642. https://doi.org/10.13031/2013.36466

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/64324

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Particulate matter emitted from poultry and pig houses: Source identification and quantification
Autor: Cambra López, María Hermosilla, T. Lai, Houng TL Aarnink, André Johannes Antonius Ogink, Nico
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Cartográfica Geodesia y Fotogrametría - Departament d'Enginyeria Cartogràfica, Geodèsia i Fotogrametria
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] There is need to identify and quantify the contribution of different sources to airborne particulate matter (PM) emissions from animal houses. To this end, we compared the chemical and morphological characteristics ...[+]
Palabras clave: Animal housing , Dust , Emissions , Source apportionment , Electron Microscopy Service of the UPV
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Transactions of the ASABE. (issn: 0001-2351 ) (eissn: 2151-0040 )
DOI: 10.13031/2013.36466
Editorial:
American Society of Agricultural and Biological Engineers
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.13031/2013.36466
Descripción: Copyright 2011 - American Society of Agricultural and Biological Engineers ISSN 2151-0032
Agradecimientos:
We acknowledge the support of the Dutch Ministry of Agriculture, Nature, and Food Quality, which financed this study. We thank the Servicio de Microscopía electrónica (Universidad Politécnica de Valencia) for expert technical ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem