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Gibberellic acid and norflurazon affecting the time-course of flavedo pigment and abscisic acid content in Valencia sweet orange

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Gibberellic acid and norflurazon affecting the time-course of flavedo pigment and abscisic acid content in Valencia sweet orange

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Gambetta Romaso, MG.; Mesejo Conejos, C.; Martinez Fuentes, A.; Reig Valor, C.; Gravina Telechea, A.; Agustí Fonfría, M. (2014). Gibberellic acid and norflurazon affecting the time-course of flavedo pigment and abscisic acid content in Valencia sweet orange. Scientia Horticulturae. 180:94-101. doi:10.1016/j.scienta.2014.10.021

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/64328

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Título: Gibberellic acid and norflurazon affecting the time-course of flavedo pigment and abscisic acid content in Valencia sweet orange
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Agroforestal Mediterráneo - Institut Agroforestal Mediterrani
Universitat Politècnica de València. Departamento de Producción Vegetal - Departament de Producció Vegetal
Fecha difusión:
Resumen:
In Citrus, colour break has been positively related to ethylene, abscisic acid (ABA) and carbohydrates, and negatively related to gibberellins and nitrogen. However, the mechanisms by which these substances affect the ...[+]
Palabras clave: ABA , Carotenoids , Ripening , Chlorophyll , Citrus
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Scientia Horticulturae. (issn: 0304-4238 )
DOI: 10.1016/j.scienta.2014.10.021
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.scienta.2014.10.021
Tipo: Artículo

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