- -

Valoración funcional y organoléptica de Apium nodiflorum (L.) Lag. y búsqueda de variabilidad en la huerta valenciana

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Valoración funcional y organoléptica de Apium nodiflorum (L.) Lag. y búsqueda de variabilidad en la huerta valenciana

Show full item record

Guijarro Real, C. (2015). Valoración funcional y organoléptica de Apium nodiflorum (L.) Lag. y búsqueda de variabilidad en la huerta valenciana. http://hdl.handle.net/10251/64370.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/64370

Files in this item

Item Metadata

Title: Valoración funcional y organoléptica de Apium nodiflorum (L.) Lag. y búsqueda de variabilidad en la huerta valenciana
Author:
Director(s): Fita Fernández, Ana María Rodríguez Burruezo, Adrián
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Servicio de Alumnado - Servei d'Alumnat
Read date / Event date:
2015-09-29
Issued date:
Abstract:
[EN] A large number of wild edible plants are included in the plant kingdom. In Mediterranean regions, this kind of vegetables has been traditionally collected, sometimes at time of shortage but mainly as a part of their ...[+]


[ES] Dentro del reino vegetal existe un gran número de plantas silvestres con interés alimentario. Tradicionalmente, en las regiones mediterráneas se han recolectado este tipo de vegetales, bien por necesidad en épocas de ...[+]
Subjects: Antioxidante , Berraza , Compuestos volátiles , Nuevos cultivos , Antioxidant , Apiaceae , Fool's watercress , New crops , Volatile compounds
Copyrigths: Cerrado
degree: Máster Universitario en Mejora Genética Vegetal-Màster Universitari en Millora Genètica Vegetal
Type: Tesis de máster

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record