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No invasive methodology to produce a probiotic low humid apple snack with potential effect against Helicobacter pylori

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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No invasive methodology to produce a probiotic low humid apple snack with potential effect against Helicobacter pylori

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Betoret Valls, ME.; Betoret Valls, N.; Arilla, A.; Bennár ., M.; Barrera Puigdollers, C.; Codoner, P.; Fito Maupoey, P. (2012). No invasive methodology to produce a probiotic low humid apple snack with potential effect against Helicobacter pylori. Journal of Food Engineering. 110(2):289-293. doi:10.1016/j.jfoodeng.2011.04.027

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/64450

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Metadatos del ítem

Título: No invasive methodology to produce a probiotic low humid apple snack with potential effect against Helicobacter pylori
Autor: Betoret Valls, María Ester Betoret Valls, Noelia Arilla, A. Bennár ., Marek Barrera Puigdollers, Cristina Codoner, P. Fito Maupoey, Pedro
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
A probiotic low humid apple snack with potential effect against the infection caused by Helicobacter pylori has been developed from apple (cv. Granny Smith) and mandarin juice with a high microbial content of Lactobacillus ...[+]
Palabras clave: Helicobacter pylori , Lactobacillus salivarius spp. salivarius , Mandarin juice , Pineapple/grape juice , Probiotic , Vacuum impregnation , Mandarin juices , Probiotics , Drying , Moisture determination , Fruits , Lactobacillus salivarius , Malus x domestica
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2011.04.027
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2011.04.027
Tipo: Artículo

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