- -

Optical, mechanical and sensory properties of based-isomaltulose gummy confections

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Optical, mechanical and sensory properties of based-isomaltulose gummy confections

Mostrar el registro completo del ítem

Periche Santamaría, A.; Heredia Gutiérrez, AB.; Escriche Roberto, MI.; Andrés Grau, AM.; Castelló Gómez, ML. (2014). Optical, mechanical and sensory properties of based-isomaltulose gummy confections. Food Bioscience. 7:37-44. doi:10.1016/j.fbio.2014.05.006

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/64464

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Optical, mechanical and sensory properties of based-isomaltulose gummy confections
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
The replacement of traditional sugars by isomaltulose could be a revolution in the confectionery sector, since isomaltulose is a functional, digestible, non-cariogenic and low glycemic disaccharide. This study assesses the ...[+]
Palabras clave: Gummy confections , Isomaltulose , Fructose , Non-cariogenic , Glycemic index , Insulinemic index
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Bioscience. (issn: 2212-4292 )
DOI: 10.1016/j.fbio.2014.05.006
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.fbio.2014.05.006
Agradecimientos:
The authors thank the Universitat Politecnica de Valencia for funding the Project PAID 2011-ref.: 2012 and the Ph.D. scholarship.
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem