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Periche Santamaría, A.; Heredia Gutiérrez, AB.; Escriche Roberto, MI.; Andrés Grau, AM.; Castelló Gómez, ML. (2014). Optical, mechanical and sensory properties of based-isomaltulose gummy confections. Food Bioscience. 7:37-44. https://doi.org/10.1016/j.fbio.2014.05.006
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/64464
Título: | Optical, mechanical and sensory properties of based-isomaltulose gummy confections | |
Autor: | ||
Entidad UPV: |
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Fecha difusión: |
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Resumen: |
The replacement of traditional sugars by isomaltulose could be a revolution in the confectionery sector, since isomaltulose is a functional, digestible, non-cariogenic and low glycemic disaccharide. This study assesses the ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
Fuente: |
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DOI: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | http://dx.doi.org/10.1016/j.fbio.2014.05.006 | |
Código del Proyecto: |
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