- -

Use of isomaltulose to formulate healthy spreadable strawberry products. Application of response surface methodology

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Use of isomaltulose to formulate healthy spreadable strawberry products. Application of response surface methodology

Mostrar el registro completo del ítem

Peinado Pardo, I.; Rosa Barbosa, EM.; Heredia Gutiérrez, AB.; Andrés Grau, AM. (2015). Use of isomaltulose to formulate healthy spreadable strawberry products. Application of response surface methodology. Food Bioscience. 9:47-59. doi:10.1016/j.fbio.2014.08.002

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/64465

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Use of isomaltulose to formulate healthy spreadable strawberry products. Application of response surface methodology
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
Response surface methodology (RSM) was applied to optimize the formulation of a 50 Brix spreadable strawberry product with healthier sugars and a high percentage of fruit. A central composite design was applied to analyse ...[+]
Palabras clave: Isomaltulose , Fructose , Spreadable product , Response surface methodology , Colour and texture , Antioxidant properties
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Bioscience. (issn: 2212-4292 )
DOI: 10.1016/j.fbio.2014.08.002
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.fbio.2014.08.002
Agradecimientos:
Authors would like to thank Direccion General de Investigacion del Ministerio de Ciencia y Tecnologia (AGL2008-01745/ALI) as well as the Universitat Politecnica de Valencia for the financial support given to this investigation.[+]
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem