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Effect of hot-water treatment on grapevine viability, yield components and composition must

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Effect of hot-water treatment on grapevine viability, yield components and composition must

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Gramaje Pérez, D.; Mañas, F.; Lerma, M.; Muñoz, R.; García Jiménez, J.; Armengol Fortí, J. (2014). Effect of hot-water treatment on grapevine viability, yield components and composition must. Australian Journal of Grape and Wine Research. 20:144-148. doi:10.1111/ajgw.12052

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/64557

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Título: Effect of hot-water treatment on grapevine viability, yield components and composition must
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Agroforestal Mediterráneo - Institut Agroforestal Mediterrani
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ecosistemas Agroforestales - Departament d'Ecosistemes Agroforestals
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Background and Aims: Hot-water treatment (HWT) has been shown to be effective for the control of several endogenous and exogenous grapevine pests and diseases in dormant grapevine cuttings and young rooted vines. Little ...[+]
Palabras clave: Grape , Must analysis , Nursery , Vitis vinifera
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Australian Journal of Grape and Wine Research. (issn: 1322-7130 ) (eissn: 1755-0238 )
DOI: 10.1111/ajgw.12052
Editorial:
Wiley
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1111/ajgw.12052
Agradecimientos:
This research was financially supported by the Projects RTA2007-00023-C04-03 and RTA2010-00009-C03-03 (Instituto Nacional de Investigacion y Tecnologia Agraria y Alimentaria, INIA, Spain) and the European Regional Development ...[+]
Tipo: Artículo

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