- -

Effect of thermal regime on fatty acid dynamics in male European eels (Anguilla anguilla) during hormonally-induced spermatogenesis

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Effect of thermal regime on fatty acid dynamics in male European eels (Anguilla anguilla) during hormonally-induced spermatogenesis

Mostrar el registro completo del ítem

Baeza Ariño, R.; Mazzeo, I.; Vilchez Olivencia, MC.; Gallego Albiach, V.; Peñaranda, D.; Pérez Igualada, LM.; Asturiano Nemesio, JF. (2014). Effect of thermal regime on fatty acid dynamics in male European eels (Anguilla anguilla) during hormonally-induced spermatogenesis. Aquaculture. 430:86-97. https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2014.03.045

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/64676

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Effect of thermal regime on fatty acid dynamics in male European eels (Anguilla anguilla) during hormonally-induced spermatogenesis
Autor: Baeza Ariño, Rosa Mazzeo, Ilaria Vilchez Olivencia, Maria Carmen Gallego Albiach, Victor Peñaranda, D.S. Pérez Igualada, Luz María Asturiano Nemesio, Juan Francisco
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto de Ciencia y Tecnología Animal - Institut de Ciència i Tecnologia Animal
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Little is known about the role of fat and fatty acids in European eel spermatogenesis. The aim of this research was to study the changes in fat content and to carry out a quantitative analysis of the fatty acid ...[+]
Palabras clave: Muscle , Liver , Gonad , Spermatogenesis , Diets , PUFA , Eel
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Aquaculture. (issn: 0044-8486 ) (eissn: 1873-5622 )
DOI: 10.1016/j.aquaculture.2014.03.045
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.aquaculture.2014.03.045
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//PTA2011-4948-I/ES/PTA2011-4948-I/
info:eu-repo/grantAgreement/EC//245257
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-2011-S2-02-6521/
Agradecimientos:
Funded by the European Community's 7th Framework Programme under the Theme 2 "Food, Agriculture and Fisheries, and Biotechnology", grant agreement no. 245257 (PRO-EEL). Victor Gallego, Ilaria Mazzeo and M. Carmen Vilchez ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem