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Composted organic wastes from the pharmaceutical and agro-food industries induce soil bioactivity and nodulation in alfalfa

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Composted organic wastes from the pharmaceutical and agro-food industries induce soil bioactivity and nodulation in alfalfa

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Fornes Sebastiá, F.; Jaramillo, CX.; García De La Fuente, R.; Belda Navarro, RM.; Lidón Cerezuela, AL. (2014). Composted organic wastes from the pharmaceutical and agro-food industries induce soil bioactivity and nodulation in alfalfa. Journal of the Science of Food and Agriculture. 94(14):3030-3037. https://doi.org/10.1002/jsfa.6651

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/65125

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Título: Composted organic wastes from the pharmaceutical and agro-food industries induce soil bioactivity and nodulation in alfalfa
Autor: Fornes Sebastiá, Fernando Jaramillo, Claudia X. García de la Fuente, Rosana Belda Navarro, Rosa María Lidón Cerezuela, Antonio Luis
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Agroforestal Mediterráneo - Institut Agroforestal Mediterrani
Universitat Politècnica de València. Departamento de Producción Vegetal - Departament de Producció Vegetal
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Hidráulica y Medio Ambiente - Departament d'Enginyeria Hidràulica i Medi Ambient
Universitat Politècnica de València. Departamento de Química - Departament de Química
Fecha difusión:
Resumen:
BACKGROUND: Environmentally friendly agriculture needs toreduce the use of synthetic fertilizers and to reclaim nutrients from organic wastes. In this study the effect of five doses (0, 12, 24, 48 and 96 t ha(-1)) of two ...[+]
Palabras clave: ‘alperujo’ , Medicago sativa , Microbial biomass , Nitrogen dynamics , Nodulation index , Soil respiration
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of the Science of Food and Agriculture. (issn: 0022-5142 )
DOI: 10.1002/jsfa.6651
Editorial:
Wiley
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.6651
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MEC//PTR1995-0894-OP-02-02/
info:eu-repo/grantAgreement/EC//2009-5124%2F001-001-ECW/
info:eu-repo/grantAgreement/Generalitat Valenciana//BFPI%2F2007%2F055/ES/BFPI%2F2007%2F055/
Agradecimientos:
This research was funded by the Spanish Ministerio de Educacion y Ciencia through the PETRI Programme (PTR1995-0894-OP-02-02). Rosana Garcia-de-la-Fuente thanks the Valencian Government for awarding her a pre-doctoral grant ...[+]
Tipo: Artículo

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