- -

Comparison of different sampling types across the rearing period in broiler flocks for isolation of Campylobacter spp.

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Comparison of different sampling types across the rearing period in broiler flocks for isolation of Campylobacter spp.

Mostrar el registro completo del ítem

Ingresa-Capaccioni, S.; González-Bodí, S.; Jiménez Trigos, ME.; Marco Jiménez, F.; Catalá, P.; Vega, S.; Marín, C. (2015). Comparison of different sampling types across the rearing period in broiler flocks for isolation of Campylobacter spp. Poultry Science Journal. 94(4):766-771. doi:10.3382/ps/pev023

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/65126

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Comparison of different sampling types across the rearing period in broiler flocks for isolation of Campylobacter spp.
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto de Ciencia y Tecnología Animal - Institut de Ciència i Tecnologia Animal
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Campylobacter is the most common bacterial cause of human gastrointestinal disease in most developed countries. It is generally accepted that poultry products are a significant source of foodborne Campylobacter ...[+]
Palabras clave: Campylobacter , Broiler , Sample type
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Poultry Science Journal. (issn: 0032-5791 ) (eissn: 1525-3171 )
DOI: 10.3382/ps/pev023
Editorial:
Oxford Journals
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.3382/ps/pev023
Descripción: This is a pre-copyedited, author-produced PDF of an article accepted for publication in Poultry Science following peer review. The version of recordS. Ingresa-Capaccioni, S. González-Bodí, E. Jiménez-Trigos, F. Marco-Jiménez, P. Catalá, S. Vega, and C. Marin Comparison of different sampling types across the rearing period in broiler flocks for isolation of Campylobacter spp. Poultry Science (April 2015) 94 (4): 766-771 first published online March 5, 2015 doi:10.3382/ps/pev023 is available online at: http://ps.oxfordjournals.org/content/94/4/766
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem