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Use of a gastrointestinal model to assess amino acid bioavailability in diets for rainbow trout (Oncorrhynchus mykiss)

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Use of a gastrointestinal model to assess amino acid bioavailability in diets for rainbow trout (Oncorrhynchus mykiss)

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Márquez, L.; Overland, M.; Martínez-Llorens, S.; Morken, T.; Moyano López, FJ. (2013). Use of a gastrointestinal model to assess amino acid bioavailability in diets for rainbow trout (Oncorrhynchus mykiss). Aquaculture. 384:46-55. doi:10.1016/j.aquaculture.2012.12.008.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/65210

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Título: Use of a gastrointestinal model to assess amino acid bioavailability in diets for rainbow trout (Oncorrhynchus mykiss)
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto de Ciencia y Tecnología Animal - Institut de Ciència i Tecnologia Animal
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Fecha difusión:
Resumen:
The effect of different factors (protein composition, thermal treatment, presence of and acidsalt) on the potential bioavailability of amino acids (AA) in rainbow trout diets was evaluated with a gastro-intestinal model ...[+]
Palabras clave: Protein , Bioavailability , In vitro assay , Amino acids
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Aquaculture. (issn: 0044-8486 )
DOI: 10.1016/j.aquaculture.2012.12.008
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.aquaculture.2012.12.008
Tipo: Artículo

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