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Velazco Vargas, JL.; Tomás Vidal, A.; Hamdan, M.; Moyano López, FJ.; Jover Cerda, M.; Martínez-Llorens, S. (2014). Influence of digestible protein levels on growth and feed utilization of juvenile meagre Argyrosomus regius. Aquaculture Nutrition. 20(5):520-531. doi:10.1111/anu.12105
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/65212
Título: | Influence of digestible protein levels on growth and feed utilization of juvenile meagre Argyrosomus regius | |
Autor: | Velazco Vargas, Jorge Luis Hamdan, M. Moyano López, Francisco Javier Martínez-Llorens, Silvia | |
Entidad UPV: |
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Fecha difusión: |
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Resumen: |
This study investigates the effect of digestible protein levels in experimental diets for meagre (Argyrosomus regius). A group of 253 fish, 52 g of mean weight, was distributed in 12 tanks, three replicates per treatment. ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Cerrado | |
Fuente: |
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Versión del editor: | http://dx.doi.org/10.1111/anu.12105 | |
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