- -

Dried apple snacks enriched with mandarin juice improves antioxidant capacity and decreases inflammation in obese children.

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Dried apple snacks enriched with mandarin juice improves antioxidant capacity and decreases inflammation in obese children.

Show full item record

Codoñer Franch, P.; Betoret Valls, ME.; Betoret Valls, N.; López Jaén, AB.; Valls Bellés, MV.; Fito Maupoey, P. (2013). Dried apple snacks enriched with mandarin juice improves antioxidant capacity and decreases inflammation in obese children. Nutricion Hospitalaria. 28(4):1177-1183. doi:10.3305/nh.2013.28.4.6580

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/65839

Files in this item

Item Metadata

Title: Dried apple snacks enriched with mandarin juice improves antioxidant capacity and decreases inflammation in obese children.
Secondary Title: La ingestión de un producto derivado de manzana deshidratada enriquecido con zumo de mandarina mediante tecnología de impregnación al vacio mejora la capacidad antioxidante y disminuye la inflamación en los niños obesos
Author:
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Issued date:
Abstract:
[EN] Background: A favorable effect over development of degenerative diseases is derived of an adecuate intake of fruit and vegetables, mainly due to their antioxidant compounds Objectives: The goal of this study was ...[+]


[ES] Antecedentes: Una adecuada ingesta de vegetales previene el desarrollo de enfermedades degenerativas, principalmente debido a sus compuestos antioxidantes. Objetivo: Evaluamos el efecto in vivo en los niños obesos de ...[+]
Subjects: Obesity , Fruits , Children , Antioxidants , Antioxidantes , Riesgo cardiovascular , Niños. Frutas , Obesidad , Frutas , Niños , Cardiovascular risk
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Source:
Nutricion Hospitalaria. (issn: 0212-1611 )
DOI: 10.3305/nh.2013.28.4.6580
Publisher version: http://dx.doi.org/10.3305/nh.2013.28.4.6580
Thanks:
We appreciate the support of the Ministerio de Ciencia e Innovacion of Spain for its contribution through project PET2008_0015.
Type: Artículo

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record