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Influence of Olive Leaf Processing on the Bioaccessibility of Bioactive Polyphenols

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Influence of Olive Leaf Processing on the Bioaccessibility of Bioactive Polyphenols

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Ahmad-Qasem Mateo, MH.; Canovas De La Nuez, J.; Barrajón-Catalán, E.; Carreres, JE.; Micol Molina, V.; García Pérez, JV. (2014). Influence of Olive Leaf Processing on the Bioaccessibility of Bioactive Polyphenols. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 62(26):6190-6198. doi:10.1021/jf501414h.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/66101

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Título: Influence of Olive Leaf Processing on the Bioaccessibility of Bioactive Polyphenols
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Olive leaves are rich in bioactive compounds, which are beneficial for humans. The objective of this work was to assess the influence of processing conditions (drying and extraction) of olive leaves on the extract ...[+]
Palabras clave: Olea europaea , Drying , In vitro digestión , Antioxidant potential , Byproduct
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. (issn: 0021-8561 )
DOI: 10.1021/jf501414h
Editorial:
American Chemical Society
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1021/jf501414h
Patrocinador:
Generalitat Valenciana PROMETEO/2010/062
Generalitat Valenciana PROMETEO/2012/007
Generalitat Valenciana ACOMP/2013/93
Ministerio de Educacion, Cultura y Deporte of Spain
Catedra AINIA (Universitat Politecnica de Valencia)
Ministerio de Ciencia e Innovacion AGL2011-29857-C03-03
CIBERobn CB12/03/30038
Tipo: Artículo

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