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Influence of Olive Leaf Processing on the Bioaccessibility of Bioactive Polyphenols

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Influence of Olive Leaf Processing on the Bioaccessibility of Bioactive Polyphenols

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Ahmad-Qasem Mateo, MH.; Cánovas De La Nuez, J.; Barrajón-Catalán, E.; Carreres, JE.; Micol Molina, V.; García Pérez, JV. (2014). Influence of Olive Leaf Processing on the Bioaccessibility of Bioactive Polyphenols. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 62(26):6190-6198. https://doi.org/10.1021/jf501414h

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/66101

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Título: Influence of Olive Leaf Processing on the Bioaccessibility of Bioactive Polyphenols
Autor: Ahmad-Qasem Mateo, Margarita Hussam Cánovas de la Nuez, Jaime Barrajón-Catalán, Enrique Carreres, José Enrique Micol Molina, Vicente García Pérez, José Vicente
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Olive leaves are rich in bioactive compounds, which are beneficial for humans. The objective of this work was to assess the influence of processing conditions (drying and extraction) of olive leaves on the extract ...[+]
Palabras clave: Olea europaea , Drying , In vitro digestión , Antioxidant potential , Byproduct
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. (issn: 0021-8561 )
DOI: 10.1021/jf501414h
Editorial:
American Chemical Society
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1021/jf501414h
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEO%2F2010%2F062/ES/ESTUDIO CONJUNTO DE LOS PROCESOS DE SECADO Y EXTRACCION DE COMPONENTES BIOACTIVOS CONSIDERANDO PARAMETROS DE CALIDAD, CONSUMO ENERGETICO Y ECO-EFICIENCIA/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEO%2F2012%2F007/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//ACOMP%2F2013%2F93/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2011-29857-C03-03/ES/FOODOMICS EVALUATION OF DIETARY POLYPHENOLS AGAINST COLON CANCER USING IN-VITRO AND IN-VIVO MODELS/
info:eu-repo/grantAgreement/CIBEROBN//GB12%2F03%2F30038/
Agradecimientos:
We thank the Generalitat Valenciana (PROMETEO/2010/062, PROMETEO/2012/007, and ACOMP/2013/93) for its financial support. M.H.A.-Q. was the recipient of a fellowship from the Ministerio de Educacion, Cultura y Deporte of ...[+]
Tipo: Artículo

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