- -

Innovative non-destructive measurements of salt in low-salt hake minces

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Innovative non-destructive measurements of salt in low-salt hake minces

Mostrar el registro completo del ítem

Greiff, K.; Fuentes López, A.; Aursand, IG.; Erikson, U.; Masot Peris, R.; Alcañiz Fillol, M.; Barat Baviera, JM. (2014). Innovative non-destructive measurements of salt in low-salt hake minces. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 62(12):2496-2505. https://doi.org/10.1021/jf405527t

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/66102

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Innovative non-destructive measurements of salt in low-salt hake minces
Autor: Greiff, Kirsti Fuentes López, Ana Aursand, Ida G. Erikson, Ulf Masot Peris, Rafael Alcañiz Fillol, Miguel Barat Baviera, José Manuel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Electrónica - Departament d'Enginyeria Electrònica
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Impedance spectroscopy (IS), low-field proton nuclear magnetic resonance (LF 1H NMR), chloride titration, ion chromatography, and an ion selective electrode were used to investigate the physicochemical parameters ...[+]
Palabras clave: Impedance spectroscopy , Low sodium , Low salt , Low-field NMR , T2 relaxation , Hake
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. (issn: 0021-8561 ) (eissn: 1520-5118 )
DOI: 10.1021/jf405527t
Editorial:
American Chemical Society
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1021/jf405527t
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/RCN//185063%2FO10/
Agradecimientos:
This research was conducted when K.G. visited Universidad Politecnica de Valencia (UPV) as a part of the project Low Salt Products, Project 185063/O10, supported by the Research Council of Norway.
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem