- -

Robust Ultraviolet-Visible (UV-Vis) Partial Least-Squares (PLS) Models for Tannin Quantification in Red Wine

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Robust Ultraviolet-Visible (UV-Vis) Partial Least-Squares (PLS) Models for Tannin Quantification in Red Wine

Mostrar el registro completo del ítem

Aleixandre Tudo, J.; Helené Nieuwoudt; Aleixandre Benavent, JL.; Du Toit, WJ. (2015). Robust Ultraviolet-Visible (UV-Vis) Partial Least-Squares (PLS) Models for Tannin Quantification in Red Wine. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 63(4):1088-1098. doi:10.1021/jf503412t.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/66103

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Robust Ultraviolet-Visible (UV-Vis) Partial Least-Squares (PLS) Models for Tannin Quantification in Red Wine
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The validation of ultraviolet-visible (UV-vis) spectroscopy combined with partial least-squares (PLS) regression to quantify red wine tannins is reported. The methylcellulose precipitable (MCP) tannin assay and the ...[+]
Palabras clave: Tannins , Bovine serum albumin , Methyl cellulose , PLS regression , Chemometrics , Robustness
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. (issn: 0021-8561 ) (eissn: 1520-5118 )
DOI: 10.1021/jf503412t
Editorial:
American Chemical Society
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1021/jf503412t
Patrocinador:
National Research Foundation (NRF, Thrip program)
Winetech
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem