- -

Terpene down-regulation in orange reveals the role of fruit aromas in mediating interactions with insects herbivores and pathogens

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Terpene down-regulation in orange reveals the role of fruit aromas in mediating interactions with insects herbivores and pathogens

Mostrar el registro completo del ítem

Rodriguez, A.; San Andrés Aura, V.; Cervera, M.; Redondo, A.; Alquézar, B.; Shimada, T.; Gadea Vacas, J.... (2011). Terpene down-regulation in orange reveals the role of fruit aromas in mediating interactions with insects herbivores and pathogens. Plant Physiology. 2(156):793-802. doi:10.1104/pp.111.176545

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/66234

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Terpene down-regulation in orange reveals the role of fruit aromas in mediating interactions with insects herbivores and pathogens
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Plants use volatile terpene compounds as odor cues for communicating with the environment. Fleshy fruits are particularly rich in volatiles that deter herbivores and attract seed dispersal agents. We have investigated ...[+]
Palabras clave: MONOTERPENE SYNTHASES , PLANT VOLATILES , FLORAL SCENTS , CITRUS CANKER , DEFENSE , ARABIDOPSIS , METABOLISM , ATTRACTS , LEMON , BIOSYNTHESIS
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Plant Physiology. (issn: 0032-0889 ) (eissn: 1532-2548 )
DOI: 10.1104/pp.111.176545
Editorial:
American Society of Plant Biologists
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1104/pp.111.176545
Descripción: The online version of this article contains Web-only data www.plantphysiol.org/cgi/doi/10.1104/pp.111.176545
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem