- -

Application of Bordeaux mixture for Botrytis control in passion fruit (Passiflora ligularis Juss) cultivated under organic farming in the Andean region

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Application of Bordeaux mixture for Botrytis control in passion fruit (Passiflora ligularis Juss) cultivated under organic farming in the Andean region

Mostrar el registro completo del ítem

Vega, J.; Escobar, B.; Velázquez Martí, B. (2013). Application of Bordeaux mixture for Botrytis control in passion fruit (Passiflora ligularis Juss) cultivated under organic farming in the Andean region. Journal of Food Agriculture and Environment. 11(3 & 4):904-907. http://hdl.handle.net/10251/66297.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/66297

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Application of Bordeaux mixture for Botrytis control in passion fruit (Passiflora ligularis Juss) cultivated under organic farming in the Andean region
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Rural y Agroalimentaria - Departament d'Enginyeria Rural i Agroalimentària
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The aim of this research was the determination of the best conditions for applying Bordeaux mixture for the control of gray mold or rot (Botrytis cinerea) in passion fruit (Passiflora ligularis Juss) grown in organic ...[+]
Palabras clave: Passiflora , Andes , Copper (II) sulfate , Gray mold
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Food Agriculture and Environment. (issn: 1459-0255 ) (eissn: 1459-0263 )
Editorial:
WFL Publisher
Versión del editor: https://www.wflpublisher.com/Journal
Patrocinador:
PROMETEO program, Secretaría Nacional de Educación Superior, Ciencia y Tecnología (SENESCYT), Ecuadorian Government
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem