- -

Evaluación de medios de cultivo para la conservación in vitro de variedades de vid

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Evaluación de medios de cultivo para la conservación in vitro de variedades de vid

Show full item record

Muñoz Del Río, P. (2015). Evaluación de medios de cultivo para la conservación in vitro de variedades de vid. http://hdl.handle.net/10251/66440.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/66440

Files in this item

Item Metadata

Title: Evaluación de medios de cultivo para la conservación in vitro de variedades de vid
Author:
Director(s): Gisbert Domenech, María Carmen Peiró Barber, Rosa Mª
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Servicio de Alumnado - Servei d'Alumnat
Read date / Event date:
2015-07-09
Issued date:
Abstract:
[EN] The grapevine (Vitis vinifera L.) is one of the most important fruit crops globally noted for its high economic value consumed as table grapes mainly used for the production of wine. The conservation of germplasm of ...[+]


[ES] La vid (Vitis vinifera L.) es uno de los cultivos frutales más importantes a nivel mundial que destaca por su alto valor económico consumiéndose como uva de mesa y utilizándose principalmente para la obtención de vino. ...[+]
Subjects: Vitis vinifera , Crecimiento limitado , Conservación ex situ , Limited growth , Ex situ conservation
Copyrigths: Cerrado
degree: Máster Universitario en Mejora Genética Vegetal-Màster Universitari en Millora Genètica Vegetal
Type: Tesis de máster

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record