- -

The role of the consumer in the reduction of Listeria monocytogenes in lettuces by washing at home

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

The role of the consumer in the reduction of Listeria monocytogenes in lettuces by washing at home

Mostrar el registro completo del ítem

Doménech Antich, EM.; Botella Grau, MS.; Ferrús Pérez, MA.; Escriche Roberto, MI. (2013). The role of the consumer in the reduction of Listeria monocytogenes in lettuces by washing at home. Food Control. 29(1):98-102. doi:10.1016/j.foodcont.2012.05.074.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/66539

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: The role of the consumer in the reduction of Listeria monocytogenes in lettuces by washing at home
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Lettuce is highly appreciated for its nutritional properties; however microbial contamination through the food chain and its raw consumption may jeopardize these known benefits to the diet. The objective of this ...[+]
Palabras clave: L. monocytogenes , Lettuces , Mathematical models , Consumer risk assessment
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Control. (issn: 0956-7135 )
DOI: 10.1016/j.foodcont.2012.05.074
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2012.05.074
Patrocinador:
Universidad Politecnica de Valencia, Spain PAID 06-10
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem