- -

Applications of Mesoporous Silica Materials in Food: a Review

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Applications of Mesoporous Silica Materials in Food: a Review

Mostrar el registro completo del ítem

Bernardos Bau, A.; Kourimská, L. (2013). Applications of Mesoporous Silica Materials in Food: a Review. Czech Journal of Food Sciences. 31(2):99-107. https://doi.org/10.17221/240/2012-CJFS

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/66685

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Applications of Mesoporous Silica Materials in Food: a Review
Autor: Bernardos Bau, Andrea Kourimská, Lenka
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Mesoporous silica materials have been developed for some applications in the health field. These solids are used for the controlled release of bioactive molecules, as catalysts in the synthesis of essential nutrients, ...[+]
Palabras clave: Bioactive molecules , Healthier products , Ordered solids
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Czech Journal of Food Sciences. (issn: 1212-1800 )
DOI: 10.17221/240/2012-CJFS
Editorial:
Czech Academy of Agricultural Sciences
Versión del editor: https://doi.org/10.17221/240/2012-CJFS
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MSMT//MSM C73/
Agradecimientos:
Supported by the Ministry of Education, Youth and Sports of the Czech Republic, Project No. MSM C73.
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem