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Influence of the ultrasonic power applied on freeze drying kinetics

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Influence of the ultrasonic power applied on freeze drying kinetics

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Brines, C.; Mulet Pons, A.; García Pérez, JV.; Riera, E.; Cárcel Carrión, JA. (2015). Influence of the ultrasonic power applied on freeze drying kinetics. Physics Procedia. 70:850-853. https://doi.org/10.1016/j.phpro.2015.08.174

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/66807

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Metadatos del ítem

Título: Influence of the ultrasonic power applied on freeze drying kinetics
Autor: Brines, C. Mulet Pons, Antonio García Pérez, José Vicente Riera, E. Cárcel Carrión, Juan Andrés
Editor: Scientific Committee of ICU 2015
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The atmospheric freeze drying (AFD) constitutes an interesting alternative to vacuum freeze drying providing products with similar quality at lowest cost. However, the long process time needed represent an important ...[+]
Palabras clave: Apple , Power , Ultrasound , Diffusivity
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Physics Procedia. (issn: 1875-3892 )
DOI: 10.1016/j.phpro.2015.08.174
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.phpro.2015.08.174
Título del congreso: 2015 International Congress on Ultrasonics
Lugar del congreso: Metz, France
Fecha congreso: May 10-15, 2015
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//DPI2012-37466-C03-03/ES/APLICACION DE LOS ULTRASONIDOS DE POTENCIA EN LA INTENSIFICACION DE PROCESOS DE SECADO A BAJA TEMPERATURA. ANALISIS DEL PROCESO Y EFICACIA ENERGETICA/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEOII%2F2014%2F005/ES/Alimentos saludables y competitivos: intensificación de procesos de obtención%2Fpreservación de compuestos bioactivos. Secado e inactivación microbiana/enzimática asistida por ultrasonidos/
Descripción: © 2015 The Authors. Published by Elsevier B.V. This is an open access article under the CC BY-NC-ND license (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/). Peer-review under responsibility of the Scientific Committee of ICU 2015
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support of the Spanish Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO) and the European Regional Development Fund (ERDF) from the project DPI2012-37466-CO3-03 and Generalitat Valenciana ...[+]
Tipo: Artículo Comunicación en congreso

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