- -

City Filter, Taiwán

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

City Filter, Taiwán

Show full item record

Puche Forte, I. (2013). City Filter, Taiwán. http://hdl.handle.net/10251/67151.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/67151

Files in this item

Item Metadata

Title: City Filter, Taiwán
Author:
Director(s): Lillo Navarro, Manuel Departamento de Proyectos Arquitectónicos. Taller 2
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Arquitectura - Escola Tècnica Superior d'Arquitectura
Read date / Event date:
2013-01
Issued date:
Abstract:
La idea es que la parcela elegida para implantar el edificio se extienda para crear una plaza y que recoja en la misma la parada del metro aéreo unificando así toda el área mediante esta conexión. Se crea una zona de ...[+]
Subjects: Viviendas , Oficinas , Centros culturales , Edificios , Eficiencia energética , Urbanismo , Housing , Offices , Cultural centers , Buildings , Energy efficiency , Urbanism , City planning , Urban planning , Taichung (Taiwán)
Copyrigths: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
degree: Arquitecto-Arquitecte
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record