- -

Ozone-induced reductions in below-ground biomass: an anatomical approach in potato

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Ozone-induced reductions in below-ground biomass: an anatomical approach in potato

Mostrar el registro completo del ítem

Asensi-Fabado, A.; García-Breijo, F.; Reig Armiñana, J. (2010). Ozone-induced reductions in below-ground biomass: an anatomical approach in potato. Plant, Cell and Environment. 33(7):1070-1083. doi:10.1111/j.1365-3040.2010.02128.x.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/67545

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Ozone-induced reductions in below-ground biomass: an anatomical approach in potato
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ecosistemas Agroforestales - Departament d'Ecosistemes Agroforestals
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Potato plants were grown in open-top chambers under three ozone concentrations during two complete cropping seasons (93 and 77 d in 2004 and 2005, respectively). The effects of chronic exposure to ozone on leaf ...[+]
Palabras clave: assimilate partitioning , Callose , crop yield , leaf anatomy , open-top chambers , ozone , potato , Starch
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Plant, Cell and Environment. (issn: 0140-7791 )
DOI: 10.1111/j.1365-3040.2010.02128.x
Editorial:
Wiley
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1111/j.1365-3040.2010.02128.x
Patrocinador:
Generalitat Valenciana's FPI programme (Government of Valencia, Spain)
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem