- -

Relationship between sperm quality parameters and fatty acid composition of the muscle, liver and testis of European eel

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Relationship between sperm quality parameters and fatty acid composition of the muscle, liver and testis of European eel

Mostrar el registro completo del ítem

Baeza Ariño, R.; Mazzeo, I.; Vilchez Olivencia, MC.; Gallego Albiach, V.; Peñaranda, D.; Pérez Igualada, LM.; Asturiano Nemesio, JF. (2015). Relationship between sperm quality parameters and fatty acid composition of the muscle, liver and testis of European eel. Comparative Biochemistry and Physiology - Part A: Molecular and Integrative Physiology. 181:79-86. doi:10.1016/j.cbpa.2014.11.022

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/68517

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Relationship between sperm quality parameters and fatty acid composition of the muscle, liver and testis of European eel
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto de Ciencia y Tecnología Animal - Institut de Ciència i Tecnologia Animal
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This study looks at the correlations that fatty acids have with different tissues in the European eel (Anguilla anguilla L.) during hormonally-induced sexual maturation, with different sperm quality parameters. In ...[+]
Palabras clave: Sperm motility , Sperm velocity , PUFA , Broodstock diet , Spermatogenesis
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Comparative Biochemistry and Physiology - Part A: Molecular and Integrative Physiology. (issn: 1095-6433 ) (eissn: 1531-4332 )
DOI: 10.1016/j.cbpa.2014.11.022
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.cbpa.2014.11.022
Código del Proyecto: info:eu-repo/grantAgreement/EC/FP7/245257
Agradecimientos:
This work was funded by the European Community's Seventh Framework Programme under the Theme 2 "Food, Agriculture and Fisheries, and Biotechnology", grant agreement no. 245257 (PRO-EEL), and COST Office (Food and Agriculture ...[+]
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem