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Effects of temperature, pH and water potential on mycelial growth, sporulation and chlamydospore production in culture of Cylindrocarpon spp. associated with black foot of grapevines

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Effects of temperature, pH and water potential on mycelial growth, sporulation and chlamydospore production in culture of Cylindrocarpon spp. associated with black foot of grapevines

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Agustí Brisach, C.; Armengol Fortí, J. (2012). Effects of temperature, pH and water potential on mycelial growth, sporulation and chlamydospore production in culture of Cylindrocarpon spp. associated with black foot of grapevines. Phytopathologia Mediterranea. 51(1):37-50. https://doi.org/10.14601/Phytopathol_Mediterr-9499

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/68577

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Título: Effects of temperature, pH and water potential on mycelial growth, sporulation and chlamydospore production in culture of Cylindrocarpon spp. associated with black foot of grapevines
Autor: Agustí Brisach, Carlos Armengol Fortí, Josep
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ecosistemas Agroforestales - Departament d'Ecosistemes Agroforestals
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The effects of temperature, pH and water potential (Ψs) on mycelial growth, sporulation and chlamydospore production of Cylindrocarpon liriodendri, C. macrodidymum and C. pauciseptatum isolated from grapevines ...[+]
Palabras clave: Cylindrocarpon liriodendri , Cylindrocarpon macrodidymum , Cylindrocarpon pauciseptatum , Soilborne diseases
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Phytopathologia Mediterranea. (issn: 0031-9465 )
DOI: 10.14601/Phytopathol_Mediterr-9499
Editorial:
Firenze University Press
Versión del editor: http://www.fupress.net/index.php/pm/article/view/9499
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//RTA2010-00009-C03-03/ES/RTA2010-00009-C03-03/
Agradecimientos:
This research was financially supported by the Project RTA2010-00009-C03-03 (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria, INIA, Spain) and the European Regional Development Fund (ERDF). We ...[+]
Tipo: Artículo

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