- -

Relationship between soil temperature and fruit colour development of Clemenpons Clementine mandarin (Citrus clementina Hort ex. Tan)

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Relationship between soil temperature and fruit colour development of Clemenpons Clementine mandarin (Citrus clementina Hort ex. Tan)

Mostrar el registro completo del ítem

Mesejo Conejos, C.; Gambetta Romaso, G.; Gravina Telechea, A.; Martinez Fuentes, A.; Reig Valor, C.; Agustí Fonfría, M. (2012). Relationship between soil temperature and fruit colour development of Clemenpons Clementine mandarin (Citrus clementina Hort ex. Tan). Journal of the Science of Food and Agriculture. 92:520-525. doi:10.1002/jsfa.4600

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/68857

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Relationship between soil temperature and fruit colour development of Clemenpons Clementine mandarin (Citrus clementina Hort ex. Tan)
Autor: Mesejo Conejos, Carlos GAMBETTA ROMASO, GIULIANA Gravina Telechea, Alfredo Martínez Fuentes, Amparo Reig Valor, Carmina Agustí Fonfría, Manuel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Producción Vegetal - Departament de Producció Vegetal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] BACKGROUND: In Citrus, root temperature regulates rind colouration. However, few studies have investigated the range of temperatures and timing which determine rind colour break. The objective of this study was to ...[+]
Palabras clave: Citrus , Colouration , Harvest date , Ripening , Reflective mulch
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of the Science of Food and Agriculture. (issn: 0022-5142 )
DOI: 10.1002/jsfa.4600
Editorial:
Wiley
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1002/jsfa.4600
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem