- -

Bioactive peptides generated from meat industry by products

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Bioactive peptides generated from meat industry by products

Mostrar el registro completo del ítem

Mora, L.; Reig Riera, MM.; Toldra, F. (2014). Bioactive peptides generated from meat industry by products. Food Research International. 65:344-349. doi:10.1016/j.foodres.2014.09.014

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/69075

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Bioactive peptides generated from meat industry by products
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
There is a large generation of meat by-products, not only from slaughtering but also in the meat industry from trimming and deboning during further processing. This results in extraordinary volumes of by-products that are ...[+]
Palabras clave: Meat by-products , Protein , Proteolysis , Protein hydrolysates , Bioactive peptides
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Research International. (issn: 0963-9969 )
DOI: 10.1016/j.foodres.2014.09.014
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2014.09.014
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem