- -

Recovery of solved salts of the liquid effluents from the manufacture of cured hams: preliminary study

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Recovery of solved salts of the liquid effluents from the manufacture of cured hams: preliminary study

Mostrar el registro completo del ítem

Arnal Arnal, JM.; García Fayos, B.; Sancho Fernández, MP.; León Hidalgo, MDC. (2013). Recovery of solved salts of the liquid effluents from the manufacture of cured hams: preliminary study. Desalination and Water Treatment. 51(7-9):1922-1927. doi:10.1080/19443994.2012.714729

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/71120

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Recovery of solved salts of the liquid effluents from the manufacture of cured hams: preliminary study
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Química y Nuclear - Departament d'Enginyeria Química i Nuclear
Universitat Politècnica de València. Instituto de Seguridad Industrial, Radiofísica y Medioambiental - Institut de Seguretat Industrial, Radiofísica i Mediambiental
Fecha difusión:
Resumen:
Liquid effluents generated in the food industry can be treated by several separation processes to recover some components for possible reuse and/or valorization. This is done to further concentrate the volume of final waste ...[+]
Palabras clave: Natural evaporation , Membrane processes , Valorization , Recovery , Cured hams
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Desalination and Water Treatment. (issn: 1944-3986 )
DOI: 10.1080/19443994.2012.714729
Editorial:
Taylor & Francis
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1080/19443994.2012.714729
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem